Despre noi

Polnebo S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Baicoi, judetul Prahova

POLNEBO este unul dintre principalii distribuitori de accesorii pentru acoperisuri si hale industriale comercializand suruburi autoforante pentru tigle metalice si panouri sandwich , folii si membrane anticondens si pentru fundatii din beton , ferestre de mansarda si de acces pe acoperis cat si jgheaburi si burlane din otel . Suruburile autoforante si foliile livrate de POLNEBO provin de la mari producatori din Europa si Asia, fiind prelucrate dupa standarde inalte de calitate.

Jgheaburile si burlanele sunt din otel si sunt produse cu ajutorul unor utilaje moderne , de mare precizie.

Pentru gama de ferestre de mansarda si de acces pe acoperis , Polnebo este distribuitor direct al firmei Dakea. Compania are un efectiv de 30 angajati pregatiti sa raspunda exigentelor clientilor.

Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

SISTEM DRENAJ
HALE TIP CORT
ELEMENTE ETANŞARE
ŞURUBURI PENTRU ACOPERIŞ
CONSTRUCŢII
FERESTRE DE MANSARDĂ
FILM PROTECŢIE TABLĂ